Какво са алайнерите?

Изработени от патентования материал Smart Track, алайнерите осигуряват прецизен контрол върху движението на зъбите и корекцията на захапката. Запазват еластичността си, осигуряват изключителен комфорт и предсказуем резултат. Създадени са за лечение както на леки, така и на сложни случаи.

Подгответе се за изцяло дигитално изживяване.

Алайнерите са подходящи за лечениe на широка гама от ортодонтски проблеми във всяка възраст.

Вашето пътешествие започва с изработването на ClinCheck, който Ви дава възможност да видите резултата от лечението си още преди то да е започнало. Изцяло дигитално планирани, алайнерите се изработват по поръчка, индивидуално за Вас, с помощта на перфектна 3D технология. Прозрачни и удобни, алайнерите нежно придвижват зъбите Ви към желаната позиция.

Запишете час Алайнери за деца и юноши

Сега е времето да направите
КРАЧКА НАПРЕД

Invisalign използва изключително сложна и иновативна дигитална технология, но стартирането на процеса на лечение е лесно.

Първо посещение

При първото Ви посещение в клиниката ще направим фото-снимки и ще сканираме зъбите Ви с 3D скенер iTero, за да генерираме цифров отпечатък.
На базата на тази информация и необходимите рентгенографии ще изготвим индивидуален анализ на захапката, позицията на зъбите и лицевите пропорции, за да планираме мечтаната Ви визия.

ClinCheck

Данните от анализа ще използваме за създаването на ClinCheck – 3D план на
лечението Ви и изработването на Вашата уникална серия от алайнери.

Следващи посещения

Тъй като ценим Вашето време, в хода на лечението ще Ви каним да посетите клиниката приблизително веднъж на 8 – 10 седмици.

Създадени, за да направят живота ви
ПО-ДОБЪР

Животът може да продължи нормалния си ход, тъй като системата Invisalign върши своята работа дискретно. Можете да носите удобно алайнерите си за препоръчваните 20 – 22 часа на ден и да ги свалите, за да хапнете, да излезете с приятели или да отидете на важна среща. Можете да поддържате обичайната си перфектна хигиена. Седмица след седмица зъбите Ви ще се преместват и хората ще забелязват не алайнерите, а възхитителната промяна на усмивката Ви.

Invisalign са подходящи както за юноши,
така и за деца на възраст над 6 години

Щастливи тийнейджъри – щастливи родители

Скъпи родители, дайте на Вашите тийнейджъри
лечението и преживяването, което искат и заслужават

 • Aлайнерите Invisalign са изключително комфортни, почти незабележими, и позволяват хранене без ограничения, както и поддържане на добра устна хигиена;
 • Invisalign ефективно разрешава както леки, така и сложни случаи благодарение на иновативното дигитално планиране на лечението и поредица от прецизни алайнери, изработени от патентования материал Smart Track, който запазва еластичността си и контрола върху движенията на зъбите;
 • Изключителният софтуер на Invisalign автоматично залага така наречените атачмънти, или бутончета, които са тайното оръжие на тази система от алайнери. Благодарение на тях дори и най-скупчените и завъртяни зъби не са проблем;
 • Още една патентована иновация идва на помощ на тийнейджърите – опцията Mandibular Advancement успешно и комфортно разрешава проблема с недоразвитата и разположена назад долна челюст, като замества неудобните и неприятни за носене апарати, използвани при лечението с брекети.

Малките усмивки заслужават лечение,
създадено специално за тях

Създадени, за да растат заедно с Вашето дете, алайнерите Invisalign First осигуряват съвременно, прецизно и индивидуализирано лечение на проблемите в захапката и подреждането на зъбите във възрастта между
6 и 10 години.

Дигитално планирани, алайнерите са изключително комфортни, почти незабележими и позволяват хранене без ограничения, както и поддържане на добра устна хигиена.

Алайнерите са ефективни при следните състояния:

 • Недоразвити/тесни челюсти
 • Скупчване на зъбите/липса на място за постоянните зъби
 • Разстояния между зъбите
 • Разположена назад долна челюст (дистална захапка)
 • Разположена напред долна челюст (обратна захапка)
 • Неправилен наклон на зъбите
 • Кръстосана захапка
 • Естетична корекция на позицията на зъбите

Детето Ви е в подходяща възраст за лечение с Invisalign First ако има
изникнали шести зъби и горни постоянни централни резци.

Променените усмивки на нашите пациенти

Запишете час  +359 88 5285168 +359 88 2929409 02 833 51 24


  *При нас има запазени паркоместа за пациенти.

  ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

  Copyright 2022 © Voeva Dental
  Изработка на сайт от MySuper.Site