Интервю с д-р Воева в Dupissima Vision

Д-р Елена Воева е член на European Aligner Society. Тя е Certified Digital Smile Designer, Certified Incognito Lingual braces Provider – Master degree, Certified Invisalign Platinum Provider, придобила е мастър степен в областта на системата Invisalign в Master Aligner Academy в Португалия.

Д-р Воева, кои са най-новите методи за постигане на красива усмивка?

Дигиталните технологии промениха съществено съвременната дентална медицина. Брекетите отстъпиха място на едно по-естетично и по-прецизно лечение, а именно дигитално планираните алайнери на Invisalign. Алайнерите са снемаеми, неусетно преместват зъбите, не пречатна нормалното ежедневие. При подготовка за керамични фасети или бондинг, с помощта на Digital Smile Design, планираме предварително мечтаната усмивка. За
да завършим перфектна визия, използваме последно поколение професионална LED лампа за избелване Flash със специално вградени функции за чувствителни зъби.

Какви проблеми решава ортодонтското лечение?

Лечението с Invisalign е ефективно при проблеми със захапката, както и при необходимост от естетична корекция на позицията на зъбите, независимо от възрастта.

Защо превенцията е най-добрата грижа за здрави зъби?

Навременното лечение при децата и тийнеджърите е решаващо за нормалния растеж на челюстите, осигуряването на място за постоянните зъби, поддържането на добра хигиена и има неоспоримо значение за самочувствието им. При възрастните пациенти, разрешаването на ортодонтските проблеми е от изключително значение за предотвратяване на загубата на кост и оголването на зъбите, тяхното изтриване и увреждането на долночелюстните стави.

„С д-р Воева се запознах през 2005 г., след доста неуспешни опити да намеря наистина добър зъболекар. Една приятелка ми препоръча д-р Воева и така записах първия си час. Имах нужда от ортодонтско лечение и след като бяха отстранени 3 мъдреца и един зъб, за да има място в устата ми, успях да постигна желаните резултати само за 6-7 месеца. През годините при д-р Воева брекети носеха братята ми, баща ми и 10-годишният ми син. Вярвам, че здравите зъби са нещо, с което не трябва да се прави компромис.“

Тяна Пресолска

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки, за да подобри своята работа. Можете да изключите бисквитките от настройките на вашия браузър.