CASH BACK

През месеците септември и октомври клиника „ Воева Дентал “ ще подари на всички свои пациенти стойността на ортодонтският анализ, а именно 250 лева*.
*Промоцията е валидна за всички наши настоящи и бъдещи пациенти, на които представим ортодонтски анализ и стартират лечение с Invisalign от 01.09 до 31.10.2022 г.
* Сумата от 250 лева ще бъде приспадната от стойността на лечението.

  • „ Ортодонтски анализ“ включва 2 посещения – при първото се извършва дигитално сканиране и фотоснимки; второто – представяне на изготвените изчисления и планиране на лечение.
  • За изготвянето на анализа ще бъдат необходими актуални ОПГ и ТРГ.

Защо ви е необходима ортодонтска консултация?

Имате ли криви зъби? Имате ли разстояние между зъбите или тясна челюст, разположена назад или пък твърде напред? Забелязали ли сте зъбите ви да са изтрити и с отчупени ръбчета? Имате ли джобове? Скръцате ли със зъби? Усещате ли пукане или болка при отваряне на устата? Детето ви спи ли с отворена уста? Забелязвали ли сте по-трудно да изговаря дадени звуци?

Тези на пръв поглед нямащи връзка помежду си състояния, обикновено са индикация за наличие на ортодонтски проблеми.

Какво може да очаквате при първото си посещение:

По време на консултацията, ще направим обстоен преглед, за да установим състоянието на зъбите Ви и индивидуалните Ви нужди, както и необходимостта от ортодонстско лечение. Ще ви разкажем подробно за различните видове и методи за корекция на ортодонските проблеми, ще ви запознаем детайлно с най-съвременните тенденции в света на ортодонтията, а именно прецизното дигитално планирано лечение с алайнерите на Invisalign.

Ползи от навременното ортодонско лечение:

Ранното ортодонтско лечение при децата е от съществено значение за нормалния растеж на челюстите, както и за позитивното повлияване на говорните дефекти, дишането през устата и скърцането със зъби.

В тийнейджърска възраст е добре лечението да започне още преди пробива на всички постоянни зъби.

Порастналите пациенти могат да се възползват от ортодонтското лечение не само с естетична цел, а и за да намалят негативните ефекти на проблемите в захапката като изтриване на зъбите, появата на костни и венечни джобове, увреждането на долночелюстните стави.

Очакваме Ви!