Клиника „ Воева Дентал “ посвещава лятото си на децата!

През лятната ваканция всички деца на възраст от 7 до 19 години са добре дошли за БЕЗПЛАТНИ ОРТОДОНТСКИ КОНСУЛТАЦИИ. От промоцията могат да се възползват всички наши настоящи и бъдещи пациенти.

Защо е необходима ортодонтска консултация за Вашето дете?

Детето ви спи ли с отворена уста? Забелязвали ли сте по-трудно да изговаря дадени звуци? Има ли криви, неправилно подредени зъби? Забелязали ли сте, че някой от постоянните зъби не пробива навреме? Детето Ви има ли разстояния между зъбите или тясна челюст, челюст разположена назад или пък твърде напред? Скръца ли със зъби? 
Тези на пръв поглед нямащи връзка помежду си състояния, обикновено са индикация за наличие на ортодонтски проблеми.

Какво може да очаквате при първото си посещение:

По време на консултацията, ще направим обстоен преглед на Вашето дете, за да установим състоянието на зъбите, както и необходимостта от ортодонстско лечение. Ще ви разкажем подробно за различните видове и методи за корекция на ортодонските проблеми, ще ви запознаем детайлно с най-съвременните тенденции в света на ортодонтията, а именно прецизното дигитално планирано лечение с алайнерите на Invisalign.

Ползи от навременното ортодонско лечение:

Ранното ортодонтско лечение при децата е от съществено значение за нормалния растеж на челюстите, както и за позитивното повлияване на говорните дефекти, дишането през устата и скърцането със зъби. 
В тийнейджърска възраст е добре лечението да започне още преди пробива на всички постоянни зъби.
А мама и татко, могат да се възползват от ортодонтското лечение не само с естетична цел, а и за да намалят негативните ефекти на проблемите в захапката като изтриване на зъбите, появата на костни и венечни джобове, увреждането на долночелюстните стави.  

Очакваме Ви!

• Промоцията е валидна до изчерпване на наличните свободни часове!