Ортодонтско лечение с Invisalign

В ерата на дигиталните технологии, класическото лечение с брекети се измества от една по-прецизна и естетична алтернатива- индивидуално планираните, прозрачни, снемаеми алайнери Invisalign.

Изработени чрез съвременна 3D компютърна технология, алайнерите са незабележим начин за изправяне на зъбите.

Изключително комфортни, ден след ден, те преместват зъбите Ви в желаната позиция и Ви дават възможност да запазите социалния си живот, да се храните нормално и да поддържате перфектна хигиена.

Повече за алайнерите Брекети или алайнери?

Променени усмивки на наши пациенти

Имате въпрос? Свържете се с нас

Invisalign са подходящи за възрастни,
юноши и деца на възраст над 6 години

Голяма част от ортодонтските проблеми могат да бъдат опростени чрез ранно диагностициране и лечение на децата още преди пробива на всички постоянни зъби. Често при деца на възраст 6-8 години се забелязват тесни челюсти, скупчени зъби, неправилно разположение на челюстите. Ако проблемът се диагностицира и лекува навреме, децата имат шанс за нормално развитие на челюстите, осигуряване на достатъчно място за пробив на постоянните зъби, правилно позициониране на езика, както и отстраняване на вредните навици и подпомагане на нормалното дишане през носа.

Създадени, за да растат заедно с Вашето дете, алайнерите Invisalign First, осигуряват съвременно, прецизно и индивидуализирано лечение на проблемите в захапката и подреждането на зъбите във възрастта между 6 и 10 години.

Специално разработените за Invisalign, Stickables, са чаровни картинки, които правят лечението на децата още по-забавно и желано.

Не е нужно да криете усмивката си, когато се лекувате.

Запознайте се с съвременната алтернатива на  брекетите.

Алайнерите Invisalign са дигитално планирано,прецизно и индивидуализирано лечение на проблемите в захапката и подреждането на зъбите.

Изработени от патентован материал, те са изключително комфортни, почти незабележими и позволяват хранене без ограничения, както и поддържане на добра устна хигиена.

Алайнерите са ефективни при следните състояния:

  • Недоразвити/тесни челюсти
  • Скупчване на зъбите/липса на място за постоянните зъби
  • Разстояния между зъбите
  • Разположена назад долна челюст (дистална захапка)
  • Разположена напред долна челюст (обратна захапка)
  • Неправилен наклон на зъбите
  • Кръстосана захапка
  • Естетична корекция на позицията на зъбите

Лечението с Invisalign е по-бързо, по-прецизно, по-щадящо и удобно за пациентите.

Invisalign е най-иновативната и прецизна система от алайнери,
създадена, за да отговори на Вашите нужди и изисквания.
Вече не е необходимо да се притеснявате за визията и комфорта си в хода на ортодонтското лечение.

Алайнерите са подходящи за лечениe на широка гама от ортодонтски проблеми във всяка възраст.

Вашето пътешествие започва с изработването на ClinCheck, който Ви дава възможност да видите резултата от лечението си, още преди то да е започнало.

Изцяло дигитално планирани, алайнерите се изработват по поръчка, индивидуално за Вас, с помощта на перфектна 3D технология.

Прозрачни и удобни, алайнерите нежно придвижват зъбите Ви към желаната позиция.

Можете да носите удобно алайнерите си за препоръчваните       20-22 часа на ден и да ги свалите, за да хапнете, да излезете с приятели или да отидете на важна среща.

Можете да поддържате обичайната си перфектна хигиена.

Седмица след седмица, зъбите Ви ще се преместват и хората ще забелязват не алайнерите, а чаровната промяна на усмивката Ви.